5cc.nl op Facebook 5cc.nl op Twitter 5cc.nl YouTube

B2 B-zakelijk

Relatie- of personeelsgeschenk

Wilt u uw relaties, medewerkers of klanten verrassen met een mooi cadeau? Of bent u op zoek naar een origineel Kerstgeschenk waar je iedereen gelukkig mee maakt? 5cc biedt mogelijk een passende oplossing.


5cc.nl is dé specialist in designaccessoires en cadeaus voor in en om huis. Met een veelzijdige collectie, bestaande uit vele populaire A-merken, biedt 5cc alles voor een eigentijdse aankleding van de woning en tuin. Met zo'n 10.000 designproducten is voor ieder wat wils.

Wij denken graag met u mee en en doen het uiterste om hét product te vinden dat het beste past bij uw wensen en doelgroep.


Giftcard

Wilt u de keuze van het geschenk liever over laten aan de ontvanger? Dan is de 5cc.nl Giftcard een ideale oplossing! Met een Giftcard, bestelbaar in diverse waarden van 17,50, 25,-, 35,-, 50-, 75,-, 100,- en 250,- EUR, kan de ontvanger eenvoudig shoppen in het complete assortiment en met een unieke code de waarde verzilveren in de winkelwagen. De card heeft een handige tegoedfunctie, waardoor de waarde over meerdere bestellingen kan worden verspreid. Ook kunnen meerdere giftcard in één bestelling worden ingewisseld. En last but nog least: de platic card, ter grootte van een bankpasje, wordt geleverd in een feestelijk kartonnen cadeauverpakking en is hierdoor direct klaar om te geven.

Bent u geïnteresseerd in één van de producten, wilt u een offerte of wilt u meer weten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen:

Email: klantenservice@5cc.nl
Telefoon: 0416-532417 (werkdagen 09.00 - 17.00 uur)

Contact

Klantenservice 5cc.nlBij 5cc.nl staat een uitstekende klantenservice hoog in het vaandel. We proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken.…

Lees meer

Bestellen

BestelprocedureBestellen bij een 5cc.nl shop gaat snel en simpel, via drie duidelijke stappen. Een bestelling wordt pas definitief nadat u deze heeft bevestigd. Tot die bevestiging bent u staat gegeve…

Lees meer

Betalen

BetalenBij alle shops van 5cc.nl betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die T…

Lees meer